Бутербродниці Zelmer новий смак звичної їжі

Навряд чи людство вигадало за весь час свого існування простіший перекус, ніж бутерброд. Але і його смак може заграти новими барвами, якщо у вас є бутербродниця Zelmer. Доступний і компактний кухонний гаджет здатен назавжди вирішити питання зі сніданками.

Соковитий сендвіч з хрусткою скоринкою та різноманітними начинками, приготований за допомогою бутербродниці, врятує від голоду, коли у вас бракує часу. Смачний домашній перекус можна брати з собою на роботу чи навчання, на пікнік або в дорогу. Такий бутерброд буде на 100% кориснішим, ніж їжа з різних закладів громадського харчування, бо ві нікого його власноруч і впевнені в якості та свіжості використаних продуктів.

Бутербродниця Zelmer ZSM7861, Zelmer ZSM7850, Zelmer ZSM7860, Zelmer ZSM7400.

Характеристики бутербродниць Зельмер

Параметри вибору бутербродниць залежать від вимог і потреб споживача.

Потужність – важливий чинник, що впливає на цифри у платіжці за комунальні послуги. Але якщо врахувати, що для приготування сендвічів бутербродниці потрібно лише кілька хвилин, то за надмірне споживання електроенергії цим побутовим приладом не варто перейматися.

Розрізняють бутербродниці з малою (600 - 700 Вт), середньою (750 - 800 Вт) та великою потужністю (від 900 Вт). Потужність 900 Вт і більше мають ті сендвічниці, що розраховані на приготування 6-8 бутербродів одночасно.

Ємність – це можливість приготувати визначену кількість бутербродів за один раз. Маленькі бутербродниці готують лише 1-2 сендвічі, середні – 4, а великі – 8. Тому, обираючи гаджет для приготування бутербродів, орієнтуйтесь на частоту використання та потреби своєї родини.

Матеріали, з яких зроблені бутербродниці Zelmer, характеризуються високою якістю та довговічністю. Корпус цього кухонного приладу зазвичай виготовляється з високоякісного пластику або комбінації пластику та неіржавної сталі. Ці матеріали надійні, стійкі до впливу довкілля, їх легко підтримувати в чистоті.

Поверхня пластин, які нагріваються має інноваційне антипригарне покриття з кам'яною крихтою, стійке до подряпин і високих температур.

Бутербродниці Zelmer: безпечність використання

Одним з напрямків, над яким серйозно працює бренд, є безпечність використання продукції Зельмер. Що стосується лінійки бутербродниць, то тут привертає увагу ручка, що не нагрівається, а значити ві убезпечені від опіків. Крім того, кожен прилад для приготування бутербродів має ніжки з неслизького матеріалу, замок безпеки та відсік для зберігання шнура, колі гаджет не використовується.

Чому варто купити Zelmer бутербродницю

Якщо у вашому меню бутерброди – постійна складова, то цей кухонний прилад – точно для вас. Любителі кулінарних експериментів примудряються не обмежуватися лише приготуванням сендвічів, вони використовують бутербродниці для випікання крихітних пиріжків з прісного та листкового тіста, омлетів з різними добавками тощо.

Сучасний стильний гаджет для приготування бутербродів приваблює і ціною, і якістю. Він стане вашим надійним помічником на кухні. За бутербродницею Зельмер легко доглядати. До того ж, вона не займає багато місця, оскільки зберігати її можна вертикально.