Компанія Zelmer випускає багатофункціональні м'ясорубки на будь-який смак та гаманець. Ці пристрої не лише дозволять вам швидко приготувати соковитий фарш, а ще й знадобляться для інших завдань — встановіть соковитискач або подрібнювач і насолоджуйтесь свіжим напоєм або шаткованою капустою. Модельний ряд техніки польського бренду містить у собі дуже багато приладів з різними технічними характеристиками та можливостями. Спробуємо розібратися у ньому більш детально.

Багатофункціональні м'ясорубки Zelmer

 

М'ясорубки Zelmer — це переважно багатофункціональні пристрої, можливості яких значно розширюються за допомогою соковитискачів та подрібнювачів. Ці аксесуари можна придбати додатково. До числа найбільш популярних та ефективних в роботі пристроїв можна віднести наступні моделі кухонної техніки:

  • ZMM2851B — дуже доступна за ціною, але й потужна (1,3 кВт) м'ясорубка польського виробника;
  • ZMM4045B — добре збалансований пристрій, що поставляється з подрібнювачем і характеризується низьким рівнем шуму;
  • ZMM4050B — прилад преміального рівня, у комплектації кого є шнековий соковитискач, а потужність двигуна складає 1,9 кВт.

Кожна м'ясорубка Zelmer орієнтована на певну аудиторію. Якщо вам потрібен недорогий пристрій з основними функціями — зверніть увагу на першу модель зі списку. Друга та третя м'ясорубки становлять собою багатофункціональну техніку з подрібнювачем та соковитискачем, яка здатна замінити собою інші кухонні прилади. Оббирає продукцію польського виробника за ціною та режимами експлуатації.

Також рекомендуємо звернути увагу на наступні параметри:

  • потужність;
  • кількість режимів швидкості;
  • розміри місткостей;
  • елементи безпеки;
  • рівень шуму.

Чим дорожче коштує м'ясорубка, тим більше можливостей вона надає своєму власнику і тім зручніше нею користуватися. Але не всім потрібно багато функцій, тому компанія Zelmer виготовляє і бюджетні моделі кухонної техніки.

 

Соковитискачі та подрібнювачі для м'ясорубок

 

Сьогодні вже складно уявити побутову техніку Zelmer без можливості її індивідуального вдосконалення під потреби споживачів. До числа найбільш популярних аксесуарів до фрази ясорубок цього бренду належать:

  • соковитискачі;
  • насадки для томатного соку;
  • подрібнювачі.

Компанія чудово знає, що більший попит на ринку мають багатофункціональні пристрої. Смороду і обходяться дешевше і менше місця займають на кухні. Кращі моделі м'яких ясорубок Zelmer поставляються разом із соковитискачем та подрібнювачем. Таким чином ви зможете суттєво зекономити. Особливо, якщо ви полюбляєте свіжий овочевий або фруктовий сік. Техніка польського виробника створюється відповідно до потреб її споживачів.

Якщо ви вже маєте м ясорубку Zelmer і хочете зробити її більш багатофункціональною, то завжди можете придбати соковитискач або подрібнювач окремо. Ці аксесуари легко встановлюються і не мають жодних проблем з ефективною експлуатацією. Виготовлені з пластику та металу елементи характеризуються тривалим терміном служби та простотою догляду.

Кожна модель м'ясорубки Zelmer має власні особливості та переваги. Складно обрати серед них кращу, бо потреби та оцінки якості у людей іноді дуже сильно відрізняються. Збираючись купити багатофункціональний пристрій для приготування фаршу, соку, шаткованих овочів, віддавайте перевагу популярними моделями, які вже відомі на ринку та мають аудиторію прихильників. Але й не слід унікати новинок. Компанія Zelmer пильно стежить за якістю продукції та полюбляє дивувати цікавими зразками сучасної побутової техніки.