Сучасні господині дуже люблять використовувати різноманітні рішення для кухні за допомогою побутової техніки, які значно спрощують та прискорюють процес приготування. Не виняток і електричні м'ясорубки, досить популярні через зручність використання, швидкість переробки продуктів, і мінімум зусиль, які потрібно прикладати в процесі роботи з ними, в порівнянні з механічними варіантами.

М'ясорубки бренду Zelmer відомі не лише високою якістю роботи, а й великою кількістю додаткових насадок для роботи не лише з м'ясними продуктами, а й овочами та фруктами, що перетворює їх на справжні кухонні комбайни.

Основні характеристики м'ясорубок Зелмер серії ZMM10**B та ZMM28**B. Моделі мають мінімальну базову комплектацію, та середню потужність роботи. Додатково можна придбати насадку-шатківницю.

 

Основні характеристики м'ясорубок Зелмер серії ZMM40**B та ZMM98**B. Моделі мають більш широку комплектацію, та високу потужність роботи. Додатково можна придбати насадку-шатківницю, насадку для томатів чи шнекову сокочавилку.

 

Види та комплектації м'ясорубок

Компанія Зелмер випускає кілька серій м'ясорубок, що відрізняються між собою потужністю:

  • 1000 Вт
  • 1300 Вт
  • 1900 Вт
  • 2200 Вт

Продуктивністю приготування готового продукту за хвилину (у розрахунку зазначено кількість м'ясного фаршу):

  • 1,3 кг/хв
  • 1,5 кг/хв
  • 1,7 кг/хв
  • 2,5 кг/хв
  • 3 кг/хв

А також є відмінності в комплектації та додаткових функціях, наприклад – Реверс.

 

Варіанти комплектацій та аксесуарів м'ясорубок

Ножі. Бувають односторонні та двосторонні, а також відрізняються номером, наприклад, 5 або 8. Навіщо потрібно знати номер? Щоб правильно підібрано новий ніж та не помилитися з розміром. Якщо номер не вказаний, можна обійтися, вимірявши діаметр решітки. Номер 5 відповідає діаметру 54 мм, а 8 – 62 мм. Виготовляються із високоякісного металу.

Рещітки. Відрізняються різним діаметром отворів 2,7/5/8 мм для отримання фаршу різної фракції і щільності.

Насадка для ковбас. Значно прискорює процес приготування домашніх ковбасок порівняно з ручним методом. Фарш формується в ковбаску за допомогою насадки, тому ковбаски самі виходять рівномірно наповненими.

Насадки для нарізки овочів та фруктів. У комплекті йде до 4 насадок-терок з отворами різної форми та діаметру, для нарізування продуктів різними типами:

  • тонкими слайсами
  • тонкою соломкою
  • середньою соломкою
  • дрібною соломкою

Насадка-соковитискач для томатів. Призначена для одержання соку з м'яких сортів овочів та фруктів, таких як томати, полуниця, виноград, вишня.

Шнекова насадка-соковитискач. Універсальна модель для видавлювання соку. Можна використовувати як для м'яких овочів та фруктів, так і для твердих, таких як яблука чи морква. Спеціальна решітка виступає як фільтр, сік виходить максимально чистим, без м'якоті. Усі відходи (макуха) скидаються в окремий контейнер.

Технічні характеристики електричних м'ясорубок

Корпус пристрою виготовлений з високоякісного щільного пластику, який не містить ніяких шкідливих частинок. Всі моделі оснащені захистом від навантаження на шнек, який здійснюється за допомогою захисної муфти.

Звертаємо вашу увагу на те, що всі моделі м'ясорубок призначені виключно для домашнього використання. Щоб уникнути перегріву двигуна, при тривалому використанні необхідно робити перерви кожні 10 хвилин роботи.

Не рекомендується мити металеві насадки та інші частини м'ясорубки в посудомийній машині, потужний потік води та частки миючого засобу можуть завдати пошкоджень, що спричиняють іржу. Краще просто промити під струменем проточної води і помістити на паперовий рушник для швидкого просушування.

Офіційна гарантія від виробника складає 2 роки, але дотримуючись всіх цих простих правил - ви продовжите термін служби свого приладу на більш тривалий термін.

На нашому сайті можна знайти контакти найближчого до вас сервісного центру та звернеться за консультацією та ремонтом м'ясорубки у разі потреби. Купуючи електричну м'ясорубку Зелмер у високій комплектації, ви додатково отримуєте в комплекті і соковитискач, і електричну терку для фруктів та овочів.